Hi! Wij zijn KoffieDrukker.nl 🙂

Een hecht team enthousiaste personen dat voor je klaarstaat om voor jou de mooiste producten te ontwerpen en produceren om jouw koffiepresentatie naar het hoogste niveau te tillen.

Wij vinden namelijk dat ieder bedrijf of merk, in welke branche
dan ook, makkelijk een prachtig bakkie moet kunnen aanbieden.
We vertellen je er graag meer over!

Van 0 naar 100

Na het starten van ons eerste bedrijf in de grafische branche, kwamen wij, Yvo en Hilbert (de oprichters van KoffieDrukker.nl), erachter dat er veel vraag, maar weinig goed aanbod was op het gebied van het personaliseren van de koffiepresentatie. En dat terwijl het aanbieden van een prachtig bakkie de eerste indruk naar een hoger niveau tilt en de naamsbekendheid van je bedrijf aanzienlijk vergroot.

Na deze constatering was KoffieDrukker.nl ’geboren’ en al snel kwam de volledige focus hierop te liggen. En dat allemaal om ieder bedrijf in binnen- en buitenland, groot of klein, aan een mooie gepersonaliseerde koffiepresentatie te helpen. Sindsdien groeit de onderneming elk jaar en zie je steeds meer en meer bedrijven met een prachtig bakkie! Ben jij de volgende?

Een gat in de markt

Na de lancering van KoffieDrukker.nl werd al snel duidelijk dat er veel vraag was naar onze unieke producten om de koffiepresentatie te personaliseren. Bijna iedereen drinkt koffie en vrijwel iedereen is er gek op. Waarom was er dan zo weinig aanbod om de koffiepresentatie te personaliseren en te laten dienen als reclamemiddel?

Dit komt doordat onze producten specialistische vakmensen vereisen. Van adviseurs en DTP’ers tot aan de productiemedewerkers; wij werken met de beste vakmensen en operators om jou volledig te ontzorgen en de mooiste eindproducten bij je af te leveren!

Klantenservice en ontwerpstudio met échte vakidioten!

Jij wilt snel, goed en to the point geholpen worden. Jij wilt zodanig geadviseerd worden dat je de juiste keuze en beslissing kan maken. En jij wilt drukproeven ontvangen die er goed uitzien en technisch goed in elkaar zitten, zodat je ze met een gerust hart kan goedkeuren voor productie.

Misschien wil je zelfs wel creatieve input voor een zo mooi mogelijk resultaat. Dat is dus precies wat we allemaal te bieden hebben. Alles met de no-nonsense mentaliteit. Om jou zo goed en zo snel mogelijk te helpen. En dat alles voor een eerlijke prijs. Probeer het zelf!

Koffiemarketing?!

KoffieDrukker.nl is dé specialist in het bedrukken van koffiekopjes & koffiebenodigdheden met jouw logo. Wij bedrukken vrijwel alle producten die nodig zijn om jouw koffiepresentatie te optimaliseren zodat jouw (potentiële) klanten een waanzinnige koffiebeleving ervaren en dit positieve gevoel onbewust aan jouw bedrijf koppelen.

Dit noemen wij koffiemarketing.

Bedrukte koffiebenodigdheden

Wat we jou bieden en waarmee we ons onderscheiden

  • Gratis ontwerpservice

Laat je inspireren door onze eigen creatieve ontwerpstudio voordat je iets koopt. Geheel vrijblijvend en gratis. En heb je geen vectorlogo bij de hand? Of zegt dit je helemaal niks? Geen probleem. Wij zetten hem kosteloos voor je om!

  • Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten. Alle prijzen op onze website zijn All-in. Dit geldt ook voor klanten in België. Fijn voor jou!

  • All-in prijzen

Wij produceren extreem duurzaam en bundelen orders. Door rechtstreeks met porseleinfabrikanten te werken kunnen wij je voorzien van zeer scherpe prijzen.

  • Unieke producten

In ons assortiment zitten unieke producten waarmee jij indruk kan maken op je klanten. Vrijwel ieder bedrijf slaagt bij ons.

  • Bestellen op rekening

Bij ons kun je gemakkelijk bestellen op rekening. Dit is handig, zo zie je eerst het eindresultaat voordat je betaalt.

  • Maatwerkservice

Heb je elders iets gezien wat je mooi vindt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan tot het uiterste om precies datgene te leveren wat jij wenst. Met ons uitgebreide netwerk aan fabrieken kunnen wij meer dan 10.000 producten voor jou bedrukken.

Een selectie van onze klanten

  • De vergeten theeleut

Natuurlijk vergeten wij ook de theeleuten onder ons niet.
Wij bieden ook een breed scala aan theeglazen welke allemaal te bedrukken of graveren zijn met jouw logo!

Ben je net zo enthousiast geworden als wij over ons aanbod?

Neem nu contact met ons op!