Toont alle 22 resultaten

Filter resultaten

California mok 250 ml

Bedrukt vanaf €2,26

California mok kleur 250 ml

Bedrukt vanaf €3,10

Maastricht Bart mok 230 ml

Bedrukt vanaf €5,78

Delft mok 250 ml

Bedrukt vanaf €2,13

Oregon mok 300 ml

Bedrukt vanaf €2,08

Riga mok zwart 350 ml

Bedrukt vanaf €3,78

Hotelporselein mok 200 ml

Bedrukt vanaf €2,08

Nevada mok 250 ml

Bedrukt vanaf €2,26

New York mok 250 ml

Bedrukt vanaf €2,22

New York mok kleur 250 ml

Bedrukt vanaf €3,00

Kopenhagen mok 330 ml

Bedrukt vanaf €3,74

Madrid mok ivoor 360 ml

Bedrukt vanaf €6,59

Eigen PMS Oregon mok 300 ml

All-in vanaf €3,51

Eigen PMS Delft mok 320 ml

All-in vanaf €3,70

Eigen PMS Norah mok 370 ml

All-in vanaf €3,55

Eigen PMS Amy mok 320 ml

All-in vanaf €4,02

Eigen PMS Nova mok 270 ml

All-in vanaf €4,29

Eigen PMS Sarah mok 330 ml

All-in vanaf €3,69

Nebraska emaille mok 300 ml

Bedrukt vanaf €5,23

Mokken laten bedrukken

Mokken laat je natuurlijk bedrukken bij een specialist. Wij bedrukken mokken nog op ambachtelijke wijze waardoor er een 100% vaatwasserbestendige opdruk ontstaat. Mokken laten bedrukken met logo is een goed idee, want wie er ook uit drinkt, de opdruk zal naamsbekendheid genereren voor jouw bedrijf! Begin vandaag nog met koffiemarketing om jouw bedrijf te laten groeien. Wij hebben een zeer groot assortiment kwalitatieve mokken welke we allemaal kunnen bedrukken naar jouw wensen. Mokken leveren wij doorgaans binnen 15 werkdagen met bedrukking, mits voorradig.

Porseleinen mokken bedrukken

Omdat wij kwaliteit en levensduur hoog in het vaandel hebben staan hebben wij bijna alleen maar porseleinen mokken. Het voordeel van porselein is dat het makkelijk te reinigen is en bekend staat om zijn lange levensduur. Zelfs bij intensief gebruik gaan mokken van porselein met eigen bedrukking jarenlang mee. Onze mokken zijn dus ook geschikt voor gebruik de horeca.

Mokken met bedrijfslogo

Vrijwel iedereen gebruikt mokken en het zijn ideale reclamedragers. Mokken bedrukt met een bedrijfslogo zijn ook uitermate geschikt om weg te geven aan klanten. Kies voor een mooi model wat door de drinker in de smaak zal vallen, misschien wordt dit wel zijn of haar favoriete mok. Als iemand vaak uit een mok drinkt met jouw bedrijfslogo erop bedrukt, neemt diegene dat onbewust in zicht op en zal een positieve associatie hebben met jouw bedrijf.

Druktechnieken voor mokken

Door onze geavanceerde productietechnieken zijn wij in staat om op vrijwel elke positie mokken te bedrukken. De bedrukking op mokken doen wij middels een keramische transfer. Dit is een zeer specialistisch proces. Zodra de transfer op de mok is aangebracht en het logo op de mok gedrukt is, worden de mokken met bedrukking in de oven afgebakken op hoge temperaturen. Wat resulteert in een 100% krasvast en vaatwasserbestendige opdruk. Deze manier van bedrukken is in tegenstelling tot bijvoorbeeld tampondruk vele malen duurzamer omdat de opdruk niet zal vervagen tijdens het afwassen.

Wat is de minimale oplage?

Wij bedrukken mokken al vanaf 24 stuks. Door dit lage aantal is het voor vrijwel ieder bedrijf haalbaar om mokken te laten bedrukken met een eigen logo.

Ontvang ik voor productie nog een drukproef?

Bij ons ontvang je, ongeacht of je zelf een ontwerp aanlevert of gebruik maakt van onze gratis ontwerpservice, altijd een digitale drukproef voordat wij de mokken voor je gaan bedrukken. Zo ben je er zeker van dat de opdruk juist is.

Is de opdruk wel echt vaatwasserbestendig?

Wij garanderen dat opdrukken op porselein en keramiek 100% vaatwasserbestendig zijn. Dit kunnen we garanderen omdat onze ovens de opdruk inbranden op zeer hoge temperatuur. Zo gaat het jaren lang mee!

Bieden jullie ook maatwerk aan?

Jazeker. Maatwerk behoort tot onze mogelijkheden. Een bedrukking op de rand, op de onderkant of op een andere afwijkende positie? Bijna alles is mogelijk. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Rekenen jullie verzendkosten?

De verzendkosten nemen wij altijd voor onze rekening. De verzendkosten zijn dus altijd 100% gratis.