Benodigdheden / Suiker

Toont alle 9 resultaten

Filter resultaten

Suikersticks bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,02

Suikersticks Elegant bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,02

Suikerzakjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,01

Suikerklontjes duo bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,04

Suikerzakjes XL bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,02

Suikersticks BIO bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,05

Suikerzakjes BIO bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,02

Zoetjes duo bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,02

Honingzakjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,09

Suikerzakjes bedrukken

Ruim 50% van de koffiedrinkers gebruikt suiker in zijn koffie. Reden genoeg om suikerzakjes te bedrukken met jouw logo of ontwerp. Wij doen dit in vele varianten, we hebben de bekende standaard suikersticks maar ook een smal en platter suikerzakje, welke een wat elegantere uitstraling heeft. Kortom: bij ons vind je het perfecte suikerzakje wat bij jou past. We hebben zelfs suikerklontjes in een verpakking met jouw logo. Suikerzakjes met eigen bedrukking zijn relatief goedkoop en een zeer geschikt middel om reclame op te maken. Het maakt de koffiebeleving af om ook suikerzakjes te bedrukken, zéker in combinatie met een bedrukt kopje of kop en schotel.

Rietsuikerzakjes bedrukken

Rietsuiker afkomstig van de stengels van suikerriet. Wij verpakken rietsuiker altijd in bruin kraftpapier wat een zeer duurzame uitstraling geeft aan het suikerzakje. Veel mensen kiezen voor rietsuiker omdat de smaak wat zachter is. Dus ben jij op zoek naar rietsuikerzakjes bedrukt met jouw logo? Dan slaag je zeker bij ons. Ontdek ons ruime aanbod.

Suikerzakjes met eigen logo voor verzamelaars

Suikerzakjes worden massaal gespaard. Hoe gaaf is het als het suikerzakje bedrukt met jouw eigen logo tussen de verzameling zit van iemand. Onderschat de kracht van herhaling niet. Met deze relatief kleine investering creëer je naamsbekendheid en als jouw opdruk origineel is, kan het zomaar zijn dat het verandert in een collectorsitem!

Wat is de minimale oplage?

Alle onze modellen zijn te bedrukken vanaf 12.000 stuks.

Ontvang ik voor productie nog een drukproef?

Bij ons ontvang je, ongeacht of je zelf een ontwerp aanlevert of gebruik maakt van onze gratis ontwerpservice, altijd een digitale drukproef voordat wij de suikerzakjes voor je gaan bedrukken. Zo ben je er zeker van dat de opdruk juist is.

Rekenen jullie verzendkosten?

De verzendkosten nemen wij altijd voor onze rekening. De verzendkosten zijn dus altijd 100% gratis.