Benodigdheden / Koffiemelk en Creamer

Toont alle 3 resultaten

Filter resultaten

Creamersticks bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,02

Creamerzakjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,02

Koffiemelk cups bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,05

Koffiemelk en creamer met logo bedrukken

Naast suiker is koffiemelk iets wat veel koffieliefhebbers graag in hun koffie doen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid koffiemelk cups en creamer in zakjes te bedrukken met een bedrijfslogo. Maar denk ook aan bijvoorbeeld een beeldmerk, QR-code of misschien wel een actie. Op deze manier kan je de dingen die je sowieso al aanbiedt naast de koffie als reclamemiddel gaan gebruiken. En dat dit werkt weten wij als geen ander.

Koffiebeleving

Met gepersonaliseerde creamerzakjes en cupjes koffiemelk maken we het plaatje echt compleet. Naast een bedrukte kop & schotel en bedrukt suikerzakje kan je nu ook het melkcupje of creamerzakje met logo of andere reclame-uiting aanbieden. Werk aan je naamsbekendheid door de koffiebeleving op orde te hebben. Het komt kwalitatief over en als mensen op Instagram opscheppen waar ze zijn, ziet iedereen aan de bedrukking waar ze dus ook naartoe moeten om indruk op hun volgers te maken. Als het balletje gaat rollen, kan het hard gaan!

Ontwerp

Zet onze studio aan het werk om een gratis ontwerp te maken. Ook bieden we gratis logoservice aan als je geen vectorbestand beschikbaar hebt. Er is dus geen enkele reden die je tegenhoudt om jouw koffiemarketing niet te optimaliseren.