Benodigdheden / Chocolade

Toont alle 5 resultaten

Filter resultaten

Napolitain chocolaatjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,23

Vierkante Napolitain chocolaatjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,19

Chocolaatjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,29

Logochocolaatjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,33

Cube Napolitain chocolaatjes bedrukken

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €0,31

Chocolaatjes bedrukken

Een lekker chocolaatje maakt de koffiebeleving af. Natuurlijk bedrukt met jouw eigen logo of ontwerp. Wij bedrukken de verpakkingen van chocolaatjes die allemaal erg geschikt zijn om neer te leggen naast een bedrukte kop en schotel. De verpakkingen zijn te bedrukken met 1 t/m 4 kleuren en sommige in full-color. We hebben bij onze Belgische chocolaatjes keuze uit pure en melkchocolade. De meeste chocolaatjes zijn al te bedrukken vanaf 1.000 stuks en zijn ongeveer 12 maanden houdbaar. Met een chocolaatje in bedrukte verpakking maak je de koffiebeleving helemaal af!

Chocolade wikkel bedrukken

We hebben 3 verschillende modellen chocolaatjes met wikkel. We bedrukken de wikkel en schieten deze met een speciale machine om het chocolaatje heen. Doordat de zilveren of gouden folie zichtbaar is, zie je direct al dat het een chocolaatje betreft. Doordat wij de wikkels digitaal printen zit je niet gebonden aan een maximaal aantal kleuren. Laat ook een chocolade wikkel bedrukken met jouw bedrijfslogo en vergroot je naamsbekendheid.

Belgische chocolade

Wij hebben ook zeer kwalitatieve Belgische chocolade in ons assortiment. Waarvan de wikkel uiteraard te bedrukken is naar wens. Je proeft het verschil, Belgische chocolade komt uiteraard uitsluitend uit België. Belgische chocolade smelt in de mond en heeft een fijne structuur doordat de chocolade zeer fijn wordt gemalen. Ook hebben de chocolaatjes een hoog cacaogehalte van hoge kwaliteit. Als je kwalitatieve chocolade wilt bedrukken is dit een heel geschikt product voor jou!

Wat is de minimale oplage?

Dat varieert, onze chocolade in wikkel begint bij een minimale afname van 1.000 chocolaatjes. Dit is mogelijk omdat deze digitaal geprint worden. De amandel met een laagje chocolade begint bij 5.250 stuks. Deze wordt bedrukt middels flexodruk, vandaar dat deze minimale afname iets hoger ligt.

Ontvang ik voor productie nog een drukproef?

Bij ons ontvang je, ongeacht of je zelf een ontwerp aanlevert of gebruik maakt van onze gratis ontwerpservice, altijd een digitale drukproef voordat wij de chocolaatjes voor je gaan bedrukken. Zo ben je er zeker van dat de opdruk juist is.

Rekenen jullie verzendkosten?

De verzendkosten nemen wij altijd voor onze rekening. De verzendkosten zijn dus altijd 100% gratis.