Glazen / Dubbelwandige glazen

Toont alle 6 resultaten

Filter resultaten

Dubbelwandig glas 80 ml

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €4,74

Dubbelwandig glas 200 ml

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €5,36

Dubbelwandig glas 300 ml

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €6,14

Dubbelwandig glas 350 ml

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €6,90

Dubbelwandig theeglas 300 ml

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €7,77

Moskou dubbelwandig glas 260 ml

Waardering 0 uit 5
Bedrukt vanaf €6,42

Dubbelwandige glazen graveren

Wij hebben met trots als een van de weinigen in Nederland dé manier om dubbelwandige glazen te voorzien van een gravure die 100% vaatwasserbestendig is (ook in industriele vaatwassers). Wij doen dit door middel van de zandstraaltechniek. Door gritkorrels tegen het dubbelwandige glas aan te blazen met een hoge compressie ontstaat er een schuureffect wat resulteert in een haarscherpe gravure. Dubbelwandige glazen graveren is duurder dan bedrukken omdat het zeer arbeidsintensief is. Het grote voordeel is wel dat deze glazen erg lang mee zullen gaan, en je logo voorgoed op het glas zit.

Lasergraveren is geen optie bij de dubbelwandige glazen omdat de glazen hier niet tegen kunnen. Zandstralen is de oplossing om de dubbelwandige glazen te voorzien van een gravure!

Dubbelwandige glazen bedrukken

Op zoek naar kwaliteit en een luxe uitstraling? Kies dan voor dubbelwandige glazen bedrukt met jouw eigen logo. Dubbelwandige glazen hebben dankzij de isolerende wand de eigenschap dat het glas niet heet wordt tijdens het vasthouden. Ook blijft je thee, koffie of ander drankje lekker warm of juist koel. De glazen bedrukken we in maximaal 1 kleur met 2-componenteninkt, dit is momenteel de beste techniek om glaswerk te bedrukken. Ook bieden we de optie om de glazen te graveren, deze methode is wel 100% vaatwasserbestendig!

Een geschikte maat voor elk drankje

Wij hebben een uitgebreide keuze aan inhoudsmaten beschikbaar zodat je altijd de perfecte maat vindt. Voor elk drankje is een geschikte maat te vinden bij ons. Wij hebben maar liefst 5 verschillende maten in dezelfde serie. Waaronder ook een dubbelwandig glas met oor. Deze is perfect om thee in te serveren. Kortom: je vindt bij ons altijd het meest geschikte dubbelwandige glas, dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Is de bedrukking wel 100% vaatwasserbestendig?

Een gravure op glas is altijd 100% vaatwasserbestendig. Helaas is een normale opdruk slechts afwasbestendig. Dit komt omdat dubbenwandige glazen niet kunnen worden afgebakken op hoge temperaturen omdat het glas hier niet tegen bestemd is. Het graveren van dubbelwandige glazen is ook een vak appart, dit doen wij namelijk niet met een laser omdat het dubbelwandige glas hier ook niet tegen kan. Wij doen dit met de zandstraal techniek. Dit is de enige manier om dubbelwandige glazen te voorzien van een gravure.

Wat is de minimale oplage?

Wij bedrukken dubbelwandige glazen al vanaf 24 stuks. Zo is het voor elk bedrijf, groot en klein, bereikbaar om glazen met bedrukking of gravure te laten maken.

Ontvang ik voor productie nog een drukproef?

Bij ons ontvang je, ongeacht of je zelf een ontwerp aanlevert of gebruik maakt van onze gratis ontwerpservice, altijd een digitale drukproef voordat wij de dubbelwandige glazen voor je gaan bedrukken of graveren. Zo ben je er zeker van dat de opdruk of gravure juist is.

Rekenen jullie verzendkosten?

De verzendkosten nemen wij altijd voor onze rekening. De verzendkosten zijn dus altijd 100% gratis.