Eigen servies laten bedrukken met logo

Jouw eigen servies bedrukken wij ook gewoon met een logo*!

Vind je het zonde om nieuwe kop en schotels, kopjes, mokken of borden te bestellen omdat je er een logo op zou willen? Want je hebt er zoveel in de kast staan en ze zijn nog helemaal goed… Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kan je bij ons jouw servies laten bedrukken met een logo! Wij bedrukken mokken, borden en kop en schotels op de buitenzijde, aan de binnenzijde of op de rand. Op porselein of op glas. Het kan allemaal bij KoffieDrukker.nl. Vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden!

Orderproces

Als je van deze dienst gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op. We maken dan een offerte en een digitaal drukvoorbeeld. Vervolgens maken we afspraken over de logistieke kant van het verhaal; desgewenst kunnen we het servies komen ophalen. Na goedkeuring van de drukproef gaat de order in productie. We zeefdrukken de keramische transfers die op het servies geplakt worden als een sticker. Dit gaat zo de oven in tot een temperatuur van ongeveer 850 graden. Het keramische pigment trekt op deze manier in de glazuurlaag wat het resultaat 100% vaatwasserbestendig maakt. Kwaliteit verzekerd!

Ophaalservice door heel Nederland
Onze bedrukking op porselein is altijd 100% vaatwasserbestendig
Volledige vrijheid in de drukpositie(s)
Persoonlijk en professioneel advies

* Deze dienst is geheel op eigen risico.

Valerie-2

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op +31 (0)85 06 085 19, start een chat of mail naar info@koffiedrukker.nl

Aanvraagformulier


To prevent spam, this site is protected by the Google reCAPTCHA tool. The Google Privacy Policy and Terms of Service apply.